*Alle foto's op deze website zijn gemaakt tijdens Happytessa activiteiten en altijd met goedkeuring van de ouders gepubliceerd.

      

Happytessa staat voor:

Tekenen, Entertainment, Schminken, Spelen, Aandacht.      

KINDERFEESTJES

Kortom iets te vieren? Kinderfeestjes met schminken, verkleden en knutselen in verschillende thema's. Een fanatiek sportfeestje, eenhoornfeestje met slijmworkshop, stoere superhelden, Happytessa regelt het. Ook voor alleen schminken komen wij graag langs. Wij creeëren een feestelijke tijd voor kinderen van alle leeftijden. Kinderfeestjes in de leeftijd 4 t/m 12 jaar.  Schminken kan uiteraard ook voor peuters. Thuis of op locatie het belangrijkste is: Plezier Staat Voorop.

SCHMINKEN

Schminken is op zichzelf ook al een groot feest en wordt daarom ook veel geboekt. Voor grote groepen kan ik ook diensten leveren omdat Happytessa samenwerkt met andere professionele schminkers/make-up artists. (ook voor volwassene).

SPORTEN

Ik heb meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van sport- en spelessen geven aan basisschoolkinderen en kleuters. Daarom bied ik diensten aan die in het teken staan van sport en spel. Happytessa gelooft in de kracht van positiviteit, dit is ook altijd zichtbaar in mijn lessen. Voor BSO's lever ik tevens lespaketten.

FEEST NANNY

Binnenkort een feest voor of met volwassenen? Happytessa is er voor kindervermaak op locatie. Wij leveren plezier voor de kinderen en gemak voor uw gasten. Lekker spelen met creatieve activiteiten verzorgd door Happytessa.

Happytessa is er ook voor:

Kinderfeestjes( zie het kopje situaties voor verder uitleg).

Sportfeest

Prinsessenfeest

Eenhoornfeest

Knutselfeest

Stoeren Superhelden feest

Dieren Manieren feest

Regenboogfeest

Babyborrel

Trouwfeesten

Verjaardagfeest

Festivals 

Bedrijfsfeesten