Kinderfeestje:

Binnenkort iets te vieren,een kinderfeestje? Happytessa heeft waanzinnige leuke feestjes voor kinderen*. Knutselfeestjes, Prinsessenfeestjes, Dansfeestjes, Kleuterfeestjes, Dierenfeestjes of Meidenfeestje. Happytessa komt naar jou toe.

Schminken, verkleden ,knutselen, spelletjes, fotoshoot is allemaal mogelijk. Ook kan ik de spelletjes aanpassen aan het thema van het feest. 

Materialen,verkleedkleding, verkleedtent, knutselspullen, muziek wordt allemaal verzorgd. 

Bij een offerte aanvraag voor een bovenstaand kinderfeestje krijg je uitgebreid programma uitleg in de mail.

*Een Happytessa kinderfeestje duurt 3 uur .Dit betekent 3 uur Happytessa kinderfeestje actievitet. 20 min opbouw en 15 min afbouw.

Waarom duurt een kinderfeestje 3 uur? Dit heeft te maken met de spanningsboog van het kind. Na 3 uur is het voldaan en is de concentratie op.

          

 

Sportfeestje:

Energie, rennen, tikken, gooien, vangen, samenwerken of een westrijdje. Sportfeestjes van Happytessa zijn leuk! Lekker fanatiek bewegen op het grasveld, in het park op het strand of in de speeltuin. Jongens meisjes iedereen krijgt Happytessa mee. Aan het einde wordt je sportieve gedrag beloont met een Happytessa diploma! Je hele klas uitnodigen voor een sportfeestje dat kan! 

Zijn er bepaalde spelletjes of sporten die de jarige super leuk vindt uiteraard kunnen die gegeven worden tijdens het sportfeestje.

 

Schminken:

Wil je een professionele schminker die goed om kan gaan met de kinderen en ze op een leuke manier benadert? Happytessa heeft alleen maar professionele schminkers! De schminkproducten die wij gebruiken zijn voornamelijk van de merken FX, Grismas of Superstar. De schmink bevat geen parfum en is eenvoudig met water en zeep te verwijderen. Lauw water is het beste en eventueel nog erna een gezichtsdoekje. 

Wij komen overal schminken zoals: Kinderfeestjes, Bruiloften, Foodfestivallen, Bso,Winkelcentra's, Festivals, Speeltuinen, Ajax, Overheid, Kantoren, Bedrijven,en Ibiza

 

 

 
 

Event Nanny:

Heb je een event en wil je kindervermaak op maat op locatie?Wij leveren plezier voor de kinderen. Knutselen, kleine spelletjes, de kinderen mogen even helemaal zelf in de fantasiewereld duiken. Een donald duckje lezen of met poppen zelf spelen is ook allemaal mogelijk. Wij letten op terwijl de gasten rustig over het event lopen en weten dat de kinderen in veilige handen zijn.

*Over de invulling van Event Nanny wordt altijd besproken.

****

Ik wil