Kinderfeestje:

Binnenkort iets te vieren,een kinderfeestje? Happytessa heeft waanzinnige leuke feestjes voor kinderen*. Knutselfeestjes, Prinsessenfeestjes, Dansfeestjes, Kleuterfeestjes, Dierenfeestjes of Meidenfeestje. Er komen nog andere thema's aan binnenkort.

Schminken, verkleden ,knutselen, spelletjes, fotoshoot gewoon bij je thuis of op locatie is allemaal mogelijk. Ook kan ik de spelletjes aanpassen aan het thema van het feest.

Materialen,verkleedkleding, verkleedtent, knutselspullen, muziek neem ik allemaal mee. 

Bij een offerte aanvraag voor een bovenstaand kinderfeestje krijg je dan een uitgebreid programma uitleg.

*Een Happytessa kinderfeestje duurt 3 uur .Dit betekent 3 uur Happytessa kinderfeestje actievitet. 20 min opbouw en 15 min afbouw.

Waarom duurt een kinderfeestje 3 uur? Dit heeft te maken met de spanningsboog van het kind. Na 3 uur is het voldaan en is de concentratie op.

          

 

Sportfeestje:

Energie, rennen, tikken, gooien, vangen, samenwerken of een westrijdje. Sportfeestjes van Happytessa zijn leuk! Lekker fanatiek bewegen op het grasveld, in het park op het strand of in de speeltuin. Jongens meisjes iedereen krijgt Happytessa mee. Aan het einde wordt je sportieve gedrag beloont met een Happytessa diploma! Je hele klas uitnodigen voor een sportfeestje dat kan! 

Zijn er bepaalde spelletjes of sporten die de jarige super leuk vindt uiteraard kunnen die gegeven worden tijdens het sportfeestje.

 

Schminken:

Wil je een professionele schminker die goed om kan gaan met de kinderen en ze op een leuke manier benadert? Happytessa heeft alleen maar professionele schminkers! De schminkproducten die wij gebruiken zijn voornamelijk van de merken FX, Grismas of Superstar. De schmink bevat geen parfum en is eenvoudig met water en zeep te verwijderen. Lauw water is het beste en eventueel nog erna een gezichtsdoekje. 

Wij komen overal schminken zoals: Kinderfeestjes, Bruiloften, Foodfestivallen, Bso,Winkelcentra's, Festivals, Speeltuinen, Ajax, Overheid, Kantoren, Bedrijven,en Ibiza

Eenhoorn Feestje:

 

Zin in de zomer en heb je al een vakantie geboekt op het heerlijke eiland Ibiza?Je kinderen een extra leuke dag/avond geven dan komt Happytessa naar jullie locatie.Hierdoor kan jij met je partner of met vrienden er even heerlijk op uit en genieten van elkaar.Terwijl ik de kinderen een super tijd geef met sport en spel, schminken, spelletjes  en nog even in het zwembad. hierna met ze eet en ze fijn op bed leg allemaal op een speelse en professionele manier. Tijdens jullie afwezigheid stuur ik af en toe een foto of berichtje zodat ik je op de hoogte hou hoe het gaat. Hierdoor kan jij rustig genieten en eventueel nog een extra drankje drinken als je weet dat je kinderen voldaan en heerlijk slapen.

Van te voren reserveren is wel een tip! stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 

Event Nanny:

Heb je een event en wil je kindervermaak op maat op locatie?Wij leveren plezier voor de kinderen. Knutselen, kleine spelletjes, de kinderen mogen even helemaal zelf in de fantasiewereld duiken. Een donald duckje lezen of met poppen zelf spelen is ook allemaal mogelijk. Wij letten op terwijl de gasten rustig over het event lopen en weten dat de kinderen in veilige handen zijn.

*Over de invulling van Event Nanny wordt altijd besproken.

****

Ik wil