Glittertatoeages

Happytessa zet een glitter tattoo met speciale huidvriendelijke lijm op de huid. Elk kind mag zijnof haar eigen ontwerp kiezen. Er is keuze uit ruim 30 verschillende ontwerpen! Waardoor er veel mogelijkheden zijn voor zowel jongens als meisjes.Een glittertattoo blijft 5 tot 7 dagen zitten en zo nemen ze een leuke herinnering mee naar huis. 

          

 

Festival Make-up voor Volwassene

Festival make-up of schminken voor volwassene kan ook bij Happytessa.Op de webstie pavo-real.nl kan je meer informatie vinden. Denkend aan: Halloween, bedrijfsfeesten, prive feesten,Gay-pride, Koningsdag of Fesitvals versieren met glitters en of diamanten dat kan allemaal ! Twee zomers heeft Happytessa gewerkt als make-up artist tijdens het feest Woomoon in Cova Santa. Dus wil je stralen en schitteren tijdens een feest, dat kan!

http://www.pavo-real.nl 

 

 

Schminken

Schminken is voor ieder kind een feest, zeker als je hiervoor een professional inhuurt. Dan krijg je originele en mooie ontwerpen én hoogwaardige schmink die goed blijft zitten. 

Onze professionele en geschoolde schminkers houden alle nieuwe trends nauwlettend in de gaten, waardoor het resultaat altijd vernieuwend en verrassend is. Op die manier is het voor iedereen een cadeautje om geschminkt rond te lopen!

We werken met professionele producten van Superstar en Diamont FX. De schmink en overige materialen zijn hypoallergeen, huidvriendelijk en onschadelijk. De schmink is daardoor makkelijk te verwijderen met water en eventueel zeep.

 

 
 

Event Nanny:

Heb je een event en wil je kindervermaak op maat op locatie?Wij leveren plezier voor de kinderen. Knutselen, kleine spelletjes, de kinderen mogen even helemaal zelf in de fantasiewereld duiken. Een donald duckje lezen of met poppen zelf spelen is ook allemaal mogelijk. Wij letten op terwijl de gasten rustig over het event lopen en weten dat de kinderen in veilige handen zijn.

*Over de invulling van Event Nanny wordt altijd besproken.

****

Dan zit je goed bij