Spelen

Tegenwoordig spelen veel kinderen met de computer, hierdoor wordt er weinig meer "echt" zelf of met elkaar gespeeld. Ik wil kinderen weer kennis laten maken met die super leuke wereld die de fantasiewereld heet.

Ik ben een voorstander om de kinderen zelf creatief te laten spelen met elkaar of alleen.Happytessa gebruikt uitslutiend alleen verantwoord sport en spelmateriaal. Dit zijn duurzame materialen.spelletjes waarbij de kinderen worden geprikkeld om "zelf" na te denken of om "samen" te werken.De spelletjes die worden gegeven worden door mijzelf bedacht.Door middel van knutselen,fantasie en samenspel beleven ze hun eigen leuke kinderwereld.

Happytessa hanteert altijd een positieve benadering,voor zowel de uitleg van de spelletjes en bij het aangeven van grenzen. Happytessa gelooft er namelijk sterk in dat spelenderwijs en met positieve stimulatie, een kind plezier heeft en tegelijkertijd leert.

De knutselspullen, dansspelletjes en sportspelletjes kunnen aangepast worden aan het thema van het feest.

Over de invulling van het programma wordt altijd gesproken.

Schminken, tekenen, knutselen, samen spelen, verkleden, dansen, sporten en dat alles in de fantasiewereld van Happytessa is niets te gek!

Bij het knutselen tijdens een feestje kunnen ze ook een eigen fotolijstje versieren. Aan het einde van het feestje krijgen ze dan een foto mee van henzelf en hebben ze een blijvende herinnering van deze dag en kunnen ze dit op hun slaapkamer neerzetten!

Het belangrijkste is Plezier Staat Voorop.

Benieuwd wat Happytessa voor u kan betekenen?

Neem contact op.