KINDERFEESTJES

  • Happytessa gebruikt uitsluitend alleen verantwoord sport en spelmateriaal.
  • Door de Happytessa spelletjes worden kinderen geprikkeld om zelf na te denken en om samen te werken.
  • De thema's en de invulling van de feestjes zijn door mijzelf bedacht.
  • Happytessa hanteert een positieve benadering,voor zowel de uitleg van de spelletjes als bij het aangeven van grenzen.
  • Spelenderwijs en met positieve stimulatie, heeft een kind plezier en tegelijk wordt het geprikkeld waardoor het leren wordt gestimuleerd.
  • Een Happytessa kinderfeestje duurt 3 uur. Dit heeft te maken met de spanningsboog van het kind.
  • Bij een offerte aanvraag voor een van de onderstaande kinderfeestjes krijg je een uitgebreid programma in de mail meegestuurd.
  • Bij Happytessa heb je keuze uit 7 verschillende feestjes voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar oud.

PRINSESSENFEESTJE:

Welke meisje droomt hier nu niet van? Je verkleden als een stralende prinses in een mooie prinsessenjurk. Je laten schminken, spelletjes, knutselen komt ook voorbij op dit feestje. Uiteraard zijn ridders ook welkom om mee te feesten bij de prinses.

HAPPYTESSA KINDERFEESTJE:

Het meest geboekte feestje! Alle elementen die kinderen vaak leuk vinden komen voorbij:Schminken, verkleden, knutselen, speurtocht  (dans)spelletjes dan is dit feestje geschikt voor degene die hiervan houden! Zowel jongens als meisjes.

EENHOORNFEESTJE MET WORKSHOP SLIJM :

Voor de meiden vanaf 8 jaar. Wie wil er niet voor een dag een eenhoorn zijn, in een eenhoorn oncies. een speurtocht met moeilijke vragen over Eenhoorns. Glittertatoeage en natuurlijk hoogtepuntje is de workshop slijm maken. Met Happytessa slijm kan je lang spelen want deze krijg je mee in een potje.

DIERENMANIEREN FEESTJE:

Is je kind actief en houdt je kind ook van dieren?Dan is dit feestje echt iets voor hem/haar. Springen als een kat, rennen als een tijger. Na het verkleden en eventueel schminken, gaan we leuke spelletjes doen allemaal in het dierenthema.

STOERE SUPERHELDEN FEESTJE:

Superhelden zijn stoer en rennen veel, is je kind ook stoer en bewegelijk?Dan is dit feestje is voor hem of haar.Batman, Spiderman jongens houden vooral van dit feestje! Schminken verkleden als een van je superhelden en daarna gaan we bewegen en spelletjes doen. 

REGENBOOG VLINDER FEESTJE:

Verkleed in schattige regenboogjurkjes gaan we dit feestje in. Met de toverstaf gaan we toveren. Wat kan jij toveren? Knutselen komt ook aanbod en wat weten wij eigenlijk over de mooie regenboog? 

SPORTFEESTJE:

Energie, rennen, tikken, gooien en vangen. Sportfeestjes van Happytessa staan voor beweging! Fanatiek bewegen op het grasveld, in het park op het strand of in je eigen tuin. Jongens meisjes iedereen krijgt Happytessa mee. Aan het einde wordt je sportieve gedrag beloont met een Happytessa diploma! Je hele klas uitnodigen voor een sportfeestje dat kan! Zijn er bepaalde spelletjes  die de jarige super leuk vindt,dan kunnen die gegeven worden tijdens het sportfeestje.